پنج شنبه, 08 آبان 1393





























طرز تهیه کراکت مرغ - غذای ایرانی - آشپزی ایرانی

<b><b><b><b><b><b><b><b><b><b><b><b><b><b><b><b><b><b><b><b>طرز تهیه</b></b></b></b></b></b></b></b></b></b></b></b></b></b></b></b></b></b></b></b> کراکت مرغ - غذای ایرانی
مرغ را با کمی نمک و یک عدد پیاز و کمی

آب و چند برگ جعفری یا دو سه تکه ساقه کرفس می گذاریم بپزد بعد از اینکه پخت گوشت مرغ را از استخوان هایش جدا کرده...

مواد لازم:

گوشت مرغ پخته شده: 2/1 مرغ

قارچ خرد شده: 1 لیوان

جعفری ساطوری: 3-2 قاشق غذاخوری" یا مغز کرفس ریز شده "

سس سفیدغلیظ  : 4/1 لیوان

تخم مرغ: 1 عدد کامل به اضافه 1 عدد زرده

آرد سوخاری یا پودر نان خشک: به میزان لازم

نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم

زعفران و ادویه کاری: به میزان لازم

طرز تهیه:

مرغ را با کمی نمک و یک عدد پیاز و کمی آب و چند برگ جعفری یا دو سه تکه ساقه کرفس می گذاریم بپزد بعد از اینکه پخت گوشت مرغ را از استخوان هایش جدا کرده و سرد که شد از چرخ گوشت رد می کنیم. تخم مرغ ها را با سس سفید مخلوط کرده به گوشت اضافه می کنیم باید حالت چسبندگی داشته باشد. قارچ را تفت داده بعد از سرد شدن به مواد بالا اضافه کرده و خوب مواد را ورز می دهیم و در ضمن نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران و ادویه کاری را اضافه کرده تا چاشنی آن به اندازه دلخواه شود. از مواد به اندازه یک گرم برداشته و به صورت بیضی باید از هر انگشت لوله کرده در آرد سوخاری غلطانده و در روغن سرخ می کنیم در ظرف چیده و با جعفری و سبزیجات تزیین می کنیم.

طرز تهیه کراکت مرغ - غذای ایرانی - Vibre.ir - آشپزی ایرانی